Premiär för: Dagens kommentar

You may also like...

4 Responses

 1. soghi skriver:

  Har du inget annat än fotboll att prata om? nåt med vetenskap eller dylikt. jag har blivit trött med så mycket fotboll.

 2. Bertil Moadsson skriver:

  Hur kan jag bli IFK anhängare? Kan du hjälpa mig med detta? Jag har det lite svårt att stödja ett förlurar lag.

 3. Ehsan Momeni skriver:

  Hej,
  Nu vet jag inte riktigt vem du är! Men vill du läsa bloggar om vetenskap finns det mängder av sådana bloggar där ute. Jag skriver om sånt som intresserar mig och rör min vardag, där ingår Blåvitt.. Sen skriver jag väl en hel del om annat också, men under pågående säsong så blir det mycket fotboll.. 🙂
  Hoppas du hittar något intressat på bloggen i alla fall…

 4. Ehsan Momeni skriver:

  Jasså de säger du? Hmm..

  18 SM-Guld, 6 Cuptitlar, 2 UEFA-guld.. Sveriges Mesta Mästare, och ledarna av den Allsvenska maratontabellen.. Gruppvinnare i Champions Leauge, och även semifinalister en gång i tiden..

  Förstår tyvärr inte hur du kan resonera att IFK är ett förlorar lag, kan du vara snäll och förklara vad ett vinnarlag är då? Mitt tips till dig är att du kanske först börjar lära dig lite om fotboll, innan du väljer lag. Skulle du lära dig vad fotboll är så hjälper jag dig att bli en sann Blåvitare.. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.