Kaos, Panik och VM

You may also like...

6 Responses

 1. Mergim Murseli skriver:

  Hur kan ett usbminne bara lägga av? själv tror jag att du inte gjort något från första början..

 2. Ehsan Momeni skriver:

  uppenbarligen händer de att usb:n lägger av.. för den fungerade när jag kopplade in den i martins dator, och sen försvann den bara, och när jag gick till mattias så kollade han på den och det var inget synligt fel på usb-minnet, så troligtvis så har kretskortet rykt..

 3. Mergim Murseli skriver:

  Säker borttagning av maskinvara skulle jag nog rekommendera till nästa usbminne och mattias är allt rolig ” inget synligt fel ” du var väl inte blind och kunde konstatera det själv..

 4. Ehsan Momeni skriver:

  ja, säker borttagning får de nog bli från och med nu… =/
  jo, jag såg väl också att de inte va något fel på den.. men då mina kunskaper är mer begränsande så testade han också.. nåväl.. shit happens och gais existerar fortfarande.. så de är la bara att leva med de..

 5. Mergim Murseli skriver:

  Jomen jag tycker ändå att ett usbminne inte bara kan lägga av sådär, men yäyä, Hoppas du får ett gött sommarlov och hör av dig om någon behöver tapetsera, min nya karriär..

 6. Ehsan Momeni skriver:

  desamma gubben..
  haha.. jasså, ja, de kanske jag gör =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.