Hata Västtrafik…

You may also like...

1 Response

  1. Västtrafikmegahataren skriver:

    Jag har också haft problem med mitt bussresande med Värsttraskit. Jag skulle till skolan i Svenljunga en gång (då i grundskolan) och en tjej som väntade på samma buss som jag vid samma hållplats som jag kontaktade Värsttraskit och informatörer där sa att bussen skulle vara 22 minuter sen, den uteblev. Sen blev det ännu besvärligare för mig när jag började pendla mellan Överlida och Skene. Jag skulle hem med en Överlidabuss som avgår 14:19 från hållplatsen Kunskapens hus, kollade min tidtabell så att jag är säker på att bussen ska komma den gången men trots att onsdagar jag väntade på bussen vid var skoldagar uteblev bussen på två onsdagar. Den 16 november 2012 skulle jag till skolan och när jag kollade Värsttraskits webbsida så stod det enbart information om ordinarie bussar och ordinarie vägar, jag inväntade 07:15-bussen men den uteblev och när bussar i riktning mot skolor uteblev fick jag åka bil till dem. Den 5 juni 2013 väntade jag på en extrabuss, linje 371, i riktning mot Överlida och det kom en buss men i riktning mot Holsljunga, inget kom i riktning mot Överlida. Jag ringde min mamma och frågade om hon kan hämta mig men jag har en lillasyster som hon matade och kunde därför inte hämta mig.

    Den 7 december 2012 skulle jag till skolan och busschauffören kom två timmar (!!!) försent med bussen. Den dagen gick jag hem, jag bor bara 100 meter från hållplatsen, frågade mina föräldrar om någon av dem kan köra mig till skolan men ingen kunde det på grund av att de måste ta hand om min syster. Och efter den sena ankomsten stötte jag på en annan otrevlig busschaufför som smet ifrån mig. Han såg mig springande i backspegeln och visste att jag skulle på hans buss men smet ifrån mig en minut för tidigt. Det gjorde mig inte bara livstidsirriterad på hög nivå utan också mina föräldrar enormt oroliga för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.