Studentbalen

You may also like...

6 Responses

 1. Jenny Chilla skriver:

  Fint skrivet Ehsan 😀 jag talar nog för både mig och Monika då jag säger att vi är väldigt glada över att du var våran projektledare!!:) och tack så mycket för att du var med och bidrog balen med mycket glädje och skratt! Som du säger, det är definitivt en dag vi kommer minnas för livet!!:)

 2. Monika Johansson skriver:

  Jag kan inte annat än att hålla med Jenny, tack Ehsan!!

 3. Ehsan Momeni skriver:

  Det är jag som ska tacka, ni har gjort ett kanonjobb, och era ord värmer gott i själen! 😀

 4. Mattias Åberg skriver:

  mycket bättre än lysekils bal där det var ca 300 personer… bra jobbat!

 5. Monika Johansson skriver:

  Woho! Tack mattias 🙂

 6. Jenny Chilla skriver:

  Wiee ;D !!!! Tackar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.